Vilka Blackjack Strategier Fungerar Inte?

Det är lätt att hitta sidor fyllda med råd om hur man spelar blackjack och hur man kan minska huskanten och oddsen, men du hittar inte många sidor som förklarar vad man inte ska göra. Jag strävar efter att rätta till detta överblick här. Därför hittar du en lista över strategier för att undvika när du spelar blackjack. Ett snabbt sätt att upptäcka något som inte fungerar på lång sikt medan man spelar 21 är att det kallas ett system som det förmodligen inte fungerar.

Medan det har funnits ett antal progressiva satsningssystem som härrör från åren, kommer inget av dessa arbeten och ingen att garantera segrar på blackjackbordet över tiden. Många kan skapa kortfristiga vinster, men oddsen hamna i slutändan och eliminera alla dina tidigare vinster. Alla progressiva system gör det möjligt att förlora 100% av din bankroll. Smart spelare vet att det inte finns något sätt att tjäna lätta pengar när du spelar blackjack. Det bästa är att alltid följa grundläggande blackjack-strategi och undvika progressiva satsningssystem. Dessa system kan lova ett sätt att återhämta förluster, men det är ganska möjligt att förlora hela din bankrulle innan den stora vinsten kommer igenom. Detta är ett av de bättre kända vadslagningssystemen och det erbjuder en mycket grundläggande förutsättning. Om jag lägger en satsning på $ 5 vid bordet och förlorar min nästa satsning till $ 10. Om den här insatsen förloras, fördubblas beloppet igen och landar mig med en satsning på $ 20.

Återigen kommer en förlust att kräva en dubbel satsning på $ 40. Det är uppenbart att detta är ett snabbt sätt att äta genom någon bankrulle, speciellt om det finns en förlust i processen. Att förlora strimmor är inte ovanligt när man spelar blackjack och när man använder Martingale System. Liksom Martingale-systemet kan detta system vara lika förödande för din bankrulle. Detta vadslagningssystem är lite mer komplext än Martingale. Med detta finns en serie siffror och var och en är summan av de två före den. Till exempel är ett Fibonacci-system 1 1 2 3 5 8 13 och så vidare. Dessa är vad som satsas om varje satsning går förlorad. Om en insats är vunnen, ska den sista insatsen placeras upprepas. Om insatsen på $ 8 vinner, skulle nästa sats vara $ 5. Om den handen vunnits, ska systemet startas om, men om det är förlorat fortsätter systemet.

Försäkring är en satsning att återförsäljaren har ett tio värderat kort i hålet. Om hon får betalt 2 till 1 skapar man en jämn pengarsituation. Det här låter bra först, men när återförsäljaren inte har en blackjack förlorar du din försäkrings satsning. Återförsäljaren har bara en blackjack fyra av varje 13 händer, så nio gånger gör de inte och fyra gånger gör de. Detta gör oddsen sämre än 2 till 1 försäkringskassan så det är en dålig strategi. Några spelare kan inte stå för tanke på återförsäljaren att slå sin goda hand med en blackjack så att de alltid tar jämn pengar försäkring när de har en bra hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *